Hello fellow norwegians!
Vi regnet idag på at vi straks har rundet første måneden her i sydney. Merkelig å tenke på hvordan tiden flyr, samtidig som vi høster eventyr og livserfaringer/minner til den store gullmedalje. Vi nyter livet til det fulle- står opp hver morgen og gleder oss til hva dagen måtte bringe. Det blir ikke bedre. Livet her i sydney er fabelaktig. Sola, havet, ølet, folka, osv. Skulle vi være nødt til å sette fingeren på noe, måtte det, som nevnt tidligere, være maten. Den er ikke fullkommen. Vi savner norsk mat. Da passer det som hånd i hanske at vi har muligheten til å besøke den norske sjømannskirka, som ligger bare en 40min busstur unna. For der selger de nemlig kremen av norske matprodukter. Vi tok turen dit på lørdag. Det måtte være lørdag, for da ble det nemlig servert både lørdagsgrøt, og waffel! waffel med blåbærsyltetøy, vel å merke. Og vi åt. Vi åt bøtter og spann og det var deilig. Etterpå slo vi oss laus i den lille norske butikken deres og handlet store mengder salt sild, et lite stykke norge, brunost, IFA, WASA-knekkebrød og makrell i tomat. For å nevne noe. En forbipasserende lurte på om vi skulle ta med oss hele butikken. Det skulle vi gjerne ha gjort.
Det var veldig koselig å være i et lite norge inne i kirka. Det var nesten som vi ble litt kulturforvirret da vi dro der ifra, og skjønte at vi jo er i australia.
I og med at kirka ligger på Manly, benyttet vi også anledninngen til å ta en liten coast-walk for å nyte utsikten. Det var kos. Hver dag er kos.
Vi har kanskje unnlatt å fortelle at vi er godt igang med dansinga. Vi danser for tiden på tre ulike studioer (pluss minus) hvor vi tilsammen tar omtrent 7 klasser i uka. Det er deilig å røre på seg igjen.
Har også smakt litt på utelivet, hvor vi begynner å lære når, hvor og hva som er the shit!
tomorrow, we hit the waves!
see you!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar